sunnuntai 21. lokakuuta 2012

2V. XD

"Arvontalaulu raikaa,
on arvonnan aika!
Kelle nalli napsahtaa
nalli napsahtaa!"

Ja näin on. Kaksivuotispäivän kunniaksi olemme hövelillä tuulella ja julistamme suuren arvonnan alkavaksi. Kootkaa itsenne ja valmistautukaa, ette selviä tästä osallistumatta.


Niin. Uskomatonta mutta totta, sunnuntaina 21.10.2012 Milkshakespeare saavuttaa iän, jossa Terveyskirjaston mukaan tapahtuu mm. seuraavaa:

Jos kaksivuotias ei vielä puhu yhtään ymmärrettävää sanaa, tarvitaan ammattilaisen kannanottoa tilanteeseen. Jo tämän ikäinen turhautuu, ellei hän kykene kommunikoimaan haluamallaan tavalla.

Lapsi kysyy "mikä"-kysymyksiä. Puheeseen ei pidä puuttua korjailemalla lapsen ilmaisuja.

Kaksivuotias tahtoo saada ja tehdä mitä erilaisimpia asioita. Hänellä ei kuitenkaan ole käsitystä siitä, mitä hän voi saada ja mitä ei, joten tämä ikä on usein aikuisen mielestä hankala. Lapsi on aggressiivisimmillaan kaksivuotiaana, ennen kuin sosiaaliset taidot alkavat käyttäytymisessä näkyä.

Lapset eivät kuitenkaan vielä osaa varsinaisesti leikkiä yhdessä, vaan leikkivät samaa leikkiä rinnakkain. Leikissä jäljitellään aikuisen toimintoja. Syödään leikkiruokaa, soitetaan leikkipuhelimella.

Uusi ruoka kannattaa tarjota tutun kanssa. Auttaa, jos lapsi saa aluksi vain katsella, haistella ja tunnustella uutta ruokaa. Lapsen on hyvä nähdä, kuinka aikuiset syövät sitä. Maistamista kannattaa kehua.

Mysteeristä kyllä, tähän blogin saavuttamaan elämänvaiheeseen samastuvat myös blogin kirjoittajat!

Mutta asiaan!!

Aiomme jäljitellä aikuisen toimintaa arpomalla useamman upean tuotepaketin! Arvottavien yllätyslahjusten määrä kasvaa osallistujamäärän kasvaessa, eli toivomme teidän olevan ahkeria.

Kuinka siis osallistua? Tehtävänänne on runoilla kommenttilaatikkoon haiku, joka koskee jotenkin jotakin allaolevista aiheista:
1. Lohikalan matka ylävirtaan
2. Punatiiliset rakennukset
3. Elämää MoldovassaOsallistumalla jaat hyvää niin meille kuin itsellesikin sekä teet ennen muuta itsesi tunnetuksi myös meille. Meillä on hirvittävän_monta lukijaa, jotka ovat säilyneet valitettavan hiljaisina valitettavan pitkään. Mikä siis olisikaan haikua parempi lähestymistapa. Lähestykää te siis meitä ensin. Me lähestymme muutamaa onnekasta vastapalvelukseksi.

Teillä on kaksi viikkoa aikaa osallistua, yksi kutakin blogivuotta kohden! Näin ollen osallistumisaika loppuu 4.11. ja arvonta suoritetaan sen päivän lähitulevaisuudessa.

Jo osallistuminen voi olla tajuntaa laajentava ja elämän mullistava kokemus, mutta voittaminen se vasta huikeaa olisi, uskokaa pois. Eikä voittaa voi, ellei osallistu.

Voi myös hyvinkin olla, että jokaisen osallistujan arpalippujen määrä on suorassa suhteessa hänen lähettämiensä haikujen määrään ;) Esim. suhteessa 1:1.

Päästäkää alitajuntanne valloilleen. Janoamme sykkivän runosuonenne helliä töytäisyjä. 


Truly YOURS,

Laura & Miia


PS. Itse otin varaslähdön tähän riemujuhlaan ja söin tänään kaksi Da Capo -patukkaa. Sen lähemmäs humalaa en tule koskaan päätymään. - M

5 kommenttia:

 1. kaunis punavuo
  ystäväin verta virtaa
  enkä selvinnyt

  (hauki erään lohen matkasta joen läpi. voitte itse päätellä, kuoliko joekin.)

  VastaaPoista
 2. ruusunvärinen
  seinä lohkeilee jälleen
  rankka eroosio

  VastaaPoista
 3. Köyhää oi voi voi
  Onneksi edes kaunis,
  Vihreä luonto

  VastaaPoista
 4. Katso, kukkula
  sivistyksen kehtoko?
  Ainakin homeen

  -walnüss


  VastaaPoista
 5. Epäilen että
  kaduilla Chișinăun on
  yhtään helpompaa

  (kiitos sunnuntain ja suunnattoman ikävän)

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.