lauantai 13. lokakuuta 2012

Vuh vuh


Lonkkavikainen, tuuheaturkkinen narttu etsii tottelevaista, koulutettua urosta ensisijaisesti 'ihmisen parhaaksi ystäväksi' ja toissijaisesti siitostarkoitukseen.


En ole Best In Show, enkä oleta sitä sinultakaan. Edellytän kuitenkin, ettei luokituksesi ole HYL eli hylätty, sillä en halua sukupuuhuni urosta, joka "poikkeaa selvästi rotumääritelmästä esimerkiksi koon, purennan tai kivespuutoksen vuoksi. Myös vihaiselle tai huonosti käyttäytyvälle - voidaan antaa hylkäävä maininta."*
Rodullasi ei ole merkitystä, mutta erityistä positiivista huomiota herättävät erilaiset noutajat (sileäkarvainen; kultainen) ja seisojat (galician-; karkeakarvainen saksan-). Logistisista syistä etusijalle nostetaan Suomessa ja Walesissa kasvatetut yksilöt. Kiinnostusta on myös boksereita kohtaan. Pystykorvat älkää vaivautuko. Jatkuvaa haukkumista en myöskään jaksa kuunnella. Huom! Ei junior handlereille.


Jos kiinnostuit, jätä viesti ;)
Nimim. Juoksuaika92* Lähde.

2 kommenttia:

 1. EN KESTÄ. :-----------------D
  t. fridhetsgatan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään! Anuroin tälle KAUAN itsekseni ja meidän äiti hämmentyi kun huomasi että googlasin koirankuvia! Nyt se luulee että oon iskemässä jotain koiranomistajaa! Mitä en ole! Trololololol!

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.