keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Miian vinkit Halloweeniin

Minun Halloween-perjantaini kuluu scrimmagessa, eikä minua kyllä yksiinkään bileisiin olisi kutsuttukaan, mutta loputtoman idearikas mieleni kehitti muutaman mielettömän naamiaisasuidean, joten ajattelin laittaa ne vapaaseen jakoon siltä varalta, että joku muu tuskailee ideapulan kanssa. Mitään tekemistä näillä ei kylläkään ole minkään perinteisen Halloween-teeman kanssa. Jos haluat pukeutua zombie-luurangoksi, turha odottaa vinkkejä tästä postauksesta.

Taistelu-Jaska

Tämä lähti siitä, että näin pilailupuodissa He-Man-peruukin. Mikä olisi hienompaa kuin pukeutua Taistelu-Jaskaksi ja hokea koko ilta: 'Enkä ole He-Man! Olen Taaistelu-Jaskaaa, Jaska Jaskaaaa tri triidi triidiii'.The Woman / The Naked Man

Sukupuolesta riippuen. Ellei sitten ole todella kunnianhimoinen pukeutuja tai vähän hölmö. Todella helppo asu: pääpointtina on olla alasti. Naisilla meikki ja tukka saattavat vaatia hetken huomiota, jos oikein haluaa panostaa.

The Woman: BBC:n Sherlock, S2E1The Naked Man: How I Met Your Mother, S4E9


Ajattelin keksiä vielä muutaman lisää, mutta todennäköisyys sille, että joku olisi kyennyt scrollaamaan Irene Adlerin ohi, on niin pieni, että taidan suosiolla pysähtyä tähän antiklimaattiseen alastomaan mieheen. Lupaan palata asiaan, mikäli villi mieleni jatkaa ideointia - pitäisin myös viihdyttävänä lukea kommenttiboksista teidän parhaita asuideoitanne!

2 kommenttia:

 1. HOTTISNAINEN, EN KESTÄ

  Kaikki keskittyminen "Viestijäkuvani muutos kurssin aikana"-esseeseen meni täysin

  jaijaijaijaijaijaiiiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato tota miestä ni keskittyminen palaa viestijöihin kuten muhun ja Lauraan. Hehe.

   SUA oikein ajattelin kun etin tota kuvaa! Siis sua halusin ilahduttaa tällä postauksella. Halusin mahdollisimman hyvän kuvan aiheesta ja ilmeisesti onnistuin! Toi liikkuva on kyllä päheämpi kuin ne jotka ei liiku.

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.