torstai 23. joulukuuta 2010

Nollaig Shona agus Athbhliain faoi Mhaise Daoibh!

Hola, te tontuntuhveroiset!

Olen sangen jouluisalla tuulella, ja siksi tahdon piristää päiväänne jouluevankeliumiteemaisella miniraamatulla visuaalisessa muodossa.
Viimeisten päivien aikana (aaahahahaaa) olen ilahduttanut myös ystäviäni jos jonkinlaisilla joulukorteilla ja -lahjoilla.

Hobbbbbitttti, muista ettei jouluksi kannata siivota kaappeja, ellei aio viettää joulua kaapissa - kehoittaisin myös avaamaan joululahjan yksityisessä tilassa, mikäli aiot :D

Parhausystävän paketti on jännittävän muotoinen, eikä hän varmastikaan arvaa, mitä sieltä paljastuu. Olenhan sentään vanha kelmi.

Lauralta olen saanut suuren ja lättänän paketin, mutta hän piruuttaan spoilasi jo, että siellä on Grandiosa kinkkukierre. Hittolainen, olisin halunnut arvata itse.

Myös lahden takaa saapui postia - omani siihen suuntaan on vielä vaiheessa, eeh eeh.....

Askartelin myös käsittämättömän määrän joulukortteja, joista parissakin seikkaili seuraava interneetistä löytämäni tonttulakkien valioyksilö:


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - en vastaa henkisistä traumoista, joita jälkimmäinen kuva saattoi aiheuttaa. Itsehän nauran sille nyt neljättä päivää.
Onko tämä normaalia, Dear Eki, lääkäriin en mene?


Että joulut vain teillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen faniposti tänne.