sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

MLN


Viime aikoina olen retkeillyt mm. lumisilla kallionkielekkeillä ja grillillä.

Ensi kuulle on kuitenkin varattu matka Milanoon. Epämilkshakespearemaiseen tapaan kirjoitan vain pyytääkseni teiltä apua: mitä muuta siellä kannattaa tehdä ja nähdä kuin syödä niin paljon jäätelöä kuin ehtii?

Nyt poistun viettämään torstaita. Olipas taas hyvä idea viettää torstai-sunnuntai käänteisessä järjestyksessä. Kivat kolme vapaapäivää, mutta tänään pitäisi viettää arkea ja muka oikeasti kirjoittaa joku niinkutsuttu kurssitehtävä. Noh, yritän innostua siitä, koska tää on mun pääaine. Jännä muuten, että jostain syystä epäilen, ettei puolet ystäväpiiristäni vieläkään tiedä, mitä opiskelen...

6 kommenttia:

 1. Siellä kannattaa katsoa ihmisiä, joilla ei ole muuta elämässään kuin työmatka, take away-muki ja ihana nahkalaukku täynnä ihania papereita. Sitten kannattaa istua kirkkoaukion laidalla olevan leipäkahvilan terassilla, ainakin viimeksi käydessäni siellä oli ehkä kuumin vaihto-oppilas-työvoima kokkausvuorossa. Syö jäätelön lisäksi lettuja, ne on hyviä. Opettele joku fraasi italiaksi ja hoe sitä kovaan ääneen käsiä heilutellen. Anna metrossa paikka suloiselle mummolle mutta varo miehiä, jotka jakavat onnenrannekkeita. Oi hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tämä kommentti nosti matkakuumettani monta astetta! Kiitos <3 Saakohan sieltä samanlaisia nutellalettuja kuin Ranskasta, siinä tapauksessa nimittäin olen tuhoon tuomittu mutta sellaisena onnellinen.

   Poista
 2. En oo koskaan Milanossa käynyt, vaikka lähellä onkin ollut. Tahdon kuitenkin (tylsänä?) taideihmisenä muistuttaa Viimeisestä ehtoollisesta, tuosta salaliittoteorioitsijoiden lempilapsesta. Sinne kirkkoon missä tuo on täytyy kyllä ostaa lippu mutta kyllä mie olisin jo tuon ja gelaton takia kaupugissa käväissyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ehkä kysyä matkaseuralta, löytyykö kiinnostusta. Veikkaan tosin, että kun mennään pääsiäisviikolla niin lippuja on aika turha enää saada :''D Olishan se varmaan aika cool, vaikka mua harva taideteos sykähdyttääkin.

   Poista
 3. Kävin viime kesänä Milanossa ja olin hieman pettyny kaupunkiin. Tosin olin just tullu Firenzestä, jonka jälkeen mikään ei hetkeen tunnu miltään.

  Suosittelen ottamaan etukäteen selvää esim baareista, jotka on illalla auki (jos tykkää siis baareilla), koska me ei löydetty ku pari! Musta tuntuu että Milano vois olla aika hyvä shoppailukaupunki. Siel on niiden kalliiden putiikkien lisäks paljon nuortevaateliikkeitä siel jossain keskustan liepeillä. Ite ei tosin käyty ku paikallisessa Hennesissä ostamassa matkaseuralaiselle kengät rikkinäisten tilalle :D Mut niin, suosittelen ehottomasti ottamaan etukäteen selvää paikoista, koska se on vähän sellanen vaikeesti lähestyttävän olonen teollisuuskaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän tällasta oon kuullut ja googletellut. Baareilu taitaa jäädä, kun matkaseurana on viisikymppinen täti ja pikkuveli tyttöystävineen, joten sikäli ei haittaa jos baareja ei löydy, mutta toisaalta shoppailukaan ei kauheasti kiinnosta. Ajattelin rynnätä jollain paikallisjunalla johonkin läheiseen pienempään kaupunkiin ja syödä jäätelöä kunnes olen vararikossa ja sittenhän se matka melkein jo ehtiikin päättyä :D

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.