torstai 7. helmikuuta 2013

Elämä on pitkä puutelista, se silloin tällöin täyttyy suudelmistaOpiskelufiiliksetHölmö rakkaus-fiilikset

Kanssabloggaaja lähti hyvin lähelle Irlantia (mun mielestä on ihan okei määritellä mitä vain Irlannin kautta), minä lähdin kauppakeskusheseen tienaamaan.

Onneksi lentolippuja brittilandiaan saa rahaa vastaan. Eipähän tarvitse miettiä, mihin nuo megalomaaniset palkkatulot käyttäisi.

Talvi on jo hurjan pitkällä ja minä en ymmärrä, mihin aika on taas karannut. Kohta tulee kevät, ah ihana kevät, ja sitten tulee kesäangsti.

Olen tuntemistani ihmisistä ainoa, joka ei juurikaan pidä kesästä. Tai no, kyse ei ehkä ole niinkään siitä, etten pitäisi kesästä. Kesä vain on yksi niistä asioista, joita vähän pelkään.

Rutiinit rikkoutuvat ja pitää keksiä uusia, toukokuussa jo alkaa ahdistaa juhannussuunnitelmat tai niiden olemattomuus, töitä on liikaa tai ei ollenkaan, eikä kukaan ymmärrä mun tarvetta vetäytyä sisätiloihin silloin kun on yli 24 astetta lämmintä. Lempi-ihmiset ovat superkiireisiä tai liian kaukana ja elokuun lopussa huomaan, että katohan, siinä se kesä onneksi menikin ja taas on syksy!

Olisi ihanaa joskus oikeasti osata nauttia kesästä, kuunnella PMMP:n Kesäkavereita ja miettiä että kas, täähän kertoo mun elämästä.
Ehkä tänä kesänä.

Onneksi siihen on vielä aikaa, onneksi on vielä valkoista kaikkialla, onneksi mulla on maailman mukavimmat työkengät ja uusi lempparitumblrsivu:

http://thingsfittingperfectlyintothings.tumblr.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen faniposti tänne.