perjantai 17. tammikuuta 2014

PPS. Älkää spoilatko myöhempiä kausia kommenteissa

Joulupukki toi minulle Valtaistuinpelin aivan toivelistan mukaisesti. Kirjan luettuani päädyin katsomaan myös Game of Thrones -TV-sarjan ensimmäisen kauden. Miksipä ei. Kovasti sitä on mainostettu seksillä. No eipä juurikaan ollut. Joo, Daeneryksen tissit, that's about it.


Joka tapauksessa intouduin pohtimaan GoT-henkisiä seksiasentoja ja -vinkkejä. Tuskinpa ajatus on kovin originaali. En muuten suosittele näitä kenellekään enkä ota vastuuta.Lista:

1. Pää seipään nokassa
No suikkari. Mutta helpompi ehdottaa huumorin varjolla.

2. Kuninkaallinen hääyö
Ole kännissä ja huuda eksäsi nimeä.

3. Panttivanki
Hankkiudu raskaaksi. Salaa, tietenkin. Tyyli on vapaa.

4. "Lannister maksaa aina velkansa"
Mikä tahansa seksuaaliseen toimintoon liittyvä diili, jossa nautintoa (tai kipua - kuten haluatte) tuotetaan ensin toiselle ja sitten toiselle osapuolelle.

5. Kuninkaansataman porttola
Ihan sama miten, nautinto on kuitenkin teeskenneltyä. Ainakin toisen osapuolen.

+ Lisämaustetta arkeen ja juhlaan: valitse kumppaniksi oma sisko tai veli. Muukin sukulainen tarvittaessa käy.PS. Itsearviointi: Ensimmäiset kaksi läppää suht hauskoja. Loput skeidaa. Postaan silti.

2 kommenttia:

  1. Nauroin. Ääneen.

    (Nauroin myös yksinäni kirjallisuushistorian luennolla, jolla väiteltiin Juteinin kirjasta, jossa äiti murhaa lapsensa. Lehtori oli aiemmin sanonut Juteinia pasifistiksi ja joku nillitti, että kuinka tyyppi voi olla pasifisti, jos sellaista kirjoittaa. Siihen lehtori sitten: "No tuskinpa tämä Juteinin teos mikään kirjaimellinen kehotus oli."
    Nauroin niin että vieressä istuvia alkoi myös naurattaa ja jouduin anteeksipyytelemään huumorintajuani.)

    VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.