tiistai 25. tammikuuta 2011

hajamielikuvituksellisin päivi-tys aikoihinKun on kipeä, saa tietää, että LIV näyttää uusintana arkiaamupäivisin Sillä Silmällää. Score! Itsehän muistutan ulkoisesti Carsonia (ajalta ennen botoxia). Eilen heidän tuunauksen kohteensa oli sirkustyöläinen, ja kuulimme kaikenlaista legendaarista, kuten
"Oletteko valmiita näkemään oreja nahkatamineissa? My favourites!"
"Watch it with the whip!"

Thomista en ole koskaan pitänyt, ja toki se pitää erikseen mainita.

Manguin äidin tuomaan kaupasta kartanoita ja ranchia.

Koulussa kaipasivat minua vain koska olen ainoa joka laulaa abilauluharjoituksissa. -.-

Lisäksi olen auttamattoman jäljessä kaikista hennoimmistakin yo-lukusuunnitelmistani, ja onnistuin jäämään koukkuun uuden puhelimeni Block'd-peliin. Shame on me.

Parsa onnistui löytämään blogin, jonka pitäjän edellistä blogia pari vuotta sitten seurasin. Kyseinen bloggaaja on ehkä yksi maailman kauneimmista ihmisistä ja sitä paitsi valokuvabloggaajaksi eri taitava valokuvaaja, joten menkää sinne.Lisäksi sain Parsalta parsan syntymäpäivälahjan - aion työstää tätä paljon.
(SIIS en Parsaa vaan kirjaa, jonka kuva on yläpuolella, ja josta lienette joskus kuulleetkin, ja mikäli ette ole, googlettakaa tai klikatkaa ylläolevaa kuvaa. Tai pyytäkää minulta lupaa näyttää omaani ja kirjoitella sinne satunnaisia terveisiä.)

2 kommenttia:

Kaikenlainen faniposti tänne.