torstai 13. tammikuuta 2011

I see thee, i see ice teaÄskettäin oli syntymäpäivä. Sain suklaakakkua, mutta kenties vielä lähiaikoina jaksan ahertaa myös jonkinlaisen ystävätapahtuman käyntiin, jotta olisi syy makustella lisää nomnomruokaa. Kebab, anyone?

Lahjoista hämmentävin oli erään nimeltämainitsemattoman Bieberin minulle ojentama tölkillinen allaolevassa kuvassa näkyvää jääteetä, jonka parasta ennen -päivä oli vuosi sitten. Kielenkärjellinen riitti kertomaan, ettei tuota enää kannata päästää kurkusta valumaan. Seuraus olisi ollut oletettavasti jokseenkin orgastinen ruokamyrkytys.
Blogimme tai sen kirjoittajat eivät tue huumaavia aineita missään muodossa, ja korostamme, että kyseinen jäätee on EU:n alueella täysin laillinen, koska kuten ainesosaluettelokin kertoo, hyvää pössistä ei ehkä tällä saavuteta.
Se meni sitten koulun lavuaariin.
Lisäksi allekirjoittaneella on uusi idoli, ja hence myös uusi rintanappi.
Meitä on 87000000 ja tulee koko ajan lisää. Lähisukulaisia minulla on 11.Viihdytin itseäni luovan kirjoittamisen kurssilla tuhertelemalla ahdistunutta eksistentiaalista pohdintaa muovailuvahan näkökulmasta.
Minä. Inhoan. Muovailuvahaa.

8 kommenttia:

 1. Makustella ei ole sana?

  Olisin luullut että se jäätee on pahempaa. Toisaalta se on nyt paremmassa paikassa. Ja saithan hienon purkin :--)

  VastaaPoista
 2. Onpas sana.
  Vähän samaa kuin maistelu.

  Purkki on hieno mutta mun huoneessa haisee koska siellä on purkki jossa on ollut pilaantunutta jääteetä. Ja sentään pesin ihan astianpesuaineella...!!

  VastaaPoista
 3. Miten tuuletetaan pahvipurkki?

  VastaaPoista
 4. No ensin hiustenkuivaajalla 15 minuuttia, sen jälkeen suihkautat sinne purkkiin jotain hyvälle tuoksuvaa (hiuslakka, hajuvesi, deodorantti tms.) ja laitat purkin ulos n. -15 celsiusasteeseen ja annat olla siellä tunnin verran

  VastaaPoista
 5. No jos hankit sen -15 niin mää teen loput.

  VastaaPoista
 6. Lauantaiksi on luvattu -19. Tee se lauantaina, oli keli mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
 7. Ehkä mää jääteen sen jos jaksan, ehkä en. Ei VOI tietää.

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.