maanantai 2. toukokuuta 2011

on/off

Hyvää iltaa.
Käsitelläänpä alta pois viime aikojen merkittävimmät KYLLÄ- ja EI-elementit.
Merkittävällä tarkoitetaan tässä yhteydessä asiaa, jota olen ajatellut keskivertohetkeä enemmän.

Da Ultimate Turn-On
NUTTURAMIES
eli
MIESNUTTURA

Koska se on käsittämättömän kuuma. Se on herttainen. Se on viihdyttävä, hellyyttävä ja rento. Se on yksinkertaisesti sanottuna täydellisin olemassaoleva kampaus.
Olen suorastaan surullisenkuuluisa tavastani kiinnittää huomiota nutturamiehiin.
(Jos nyt en yleisesti kuuluisa niin ainakin itseni keskuudessa.)
Kykenen muistamaan heidät, jopa periaatteessa tai täysin tuntemattomat, pidempiä aikoja kuin onnistun muistamaan muut (tylsät) ihmiset. Ympäri käännetysti, olen täysin kykenemätön unohtamaan.
Minä olen täysin voimaton nutturan kohdatessani. Minä, joka hädin tuskin muistan, millaiset hiukset ystävilläni on. Minä, joka en juuri harjaa omaa otsa-niska-akselin rämeikköäni.


Ettäs tiedätte.
Ja sitten se toinen.


Da Ultimate Turn-Off
TUPAKKA
(siitä huolimatta, että rimmaa Chewbaccan kanssa)

Koska

1) passiivinen itsemurha - olen sitoutuvaa tyyppiä kaikissa ihmissuhteissani, ja siksi tunnen viehtymystä hankkia ystävikseni mieluiten henkilöitä, jotka eivät vapaaehtoisesti kuole nelivitosina vaan ennemminkin muuttavat viereiseen kämppään sitten joskus vanhainkodissa; vastaavasti tunnen olevani surkea ystävä, jos joku kokee seurassani oleskelun liian epäkiinnostavana vaivautuakseen olemaan tahallaan tuhoamatta omaa ja muiden terveydentilaa ikään kuin viimeisenä pakokeinona pois epämiellyttävästä tilanteesta
(Minusta pääsee eroon myös sanomalla "kipitäpäs roskiin siitä, idiootti". Arvostan rehellisyyttä ja suoraa puhetta.)

2) ympäristö - onhan se lähinnä huono vitsi hengittää kaadettua sademetsää ja silti inistä vihreistä arvoista (vaikka myönnän, etten itsekään ole varsinaisesti täydellisen vihreä kuten Elphaba)

(Toim. huom.: hra Gordon-Levitt on kyllä lähtökohtaisesti keskimäärin kovinkin kuuma, eikä siksi mitenkään uljas esimerkki turn-offista. Mutta menköön.)Kirjoittaja tahtoo lisätä, ettei ole hyväksynyt tai torjunut esimerkiksi deittitarjouksia tai flirttailuyrityksiä kummankaan ominaisuuden pohjalta sen enempää kuin minkään muunkaan ominaisuuden, koska siihen ei varsinaisesti ole tarjoutunut mahdollisuutta. Ihan ymmärrettävää - en minäkään yrittäisi iskeä itseäni, jos olisin joku muu kuin minä.
Kirjoittajalla on vakaa aikomus lakata unelmoimasta nutturapojista sekä yleisellä että henkilöidyllä tasolla. Ja muutenkin lakata unelmoimasta kaikesta siitä, mikä on mahdotonta saavuttaa. Sen sijaan kirjoittaja keskittyy tulevaisuudessa toivottavasti enemmän unelmoimaan yksinkertaisista, realistisista tavoitteista - käytännössä ne kaikki liittyvät ruokaan. Paitsi se, että haluan olla allaolevan dinosauruksen kaltainen.

ESIKUVANI NRO 1 ^^

9 kommenttia:

 1. Onneksi on joku, jonka kanssa jakaa nämä nuttura-asiat♥

  VastaaPoista
 2. ONNEKSI on.
  Mutta mulla on vakaa suunnitelma lakata puhumasta aiheesta sitten kun onnistun lakkaamaan ajattelemasta sitä. Eli toivottavasti mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Kaustisen musiikkilukioon. Ihanteellinen paikka miesnutturamiesten bongailuun! Sain kerran henkisen orgasmin, kun ruokalassa istui kolme nutturapäätä vierekkäin.

  VastaaPoista
 4. Miia, älä lopeta nutturamiehistä haaveilua! Se on suloista!

  VastaaPoista
 5. Riikka, Riikka. Mun sisälläni kuoli juuri jotakin. Ei saa tollee kiusata viatonta bloggaajaa joka on liian vanha enää menemään lukioon ja lähes liian vanha edes katselemaan lukiolaisia. (Saat anteeksi jos lähetät kuvia.)

  Hobbiti, mää lopetan kaiken haaveilun. Se ei ole suloista, se on epätoivoista ja pateettista, kun kyseessä olen minä.

  VastaaPoista
 6. NUTTURAMIEHET! Vaikka en olekkaan yleensä miehistä kiinnostunut niin nutturamiehet ovat ihania (ei nyt hian kaikki mutta yleensä) !!! :----))
  Äläkä lopeta haaveilua! Se on suloista ja antaa vähän valoa elämään. :)

  Don't let go
  Never give up, it's such a wonderful life

  VastaaPoista
 7. Kiitos Al-Al! Mutta lopetin jo. Eilen otti kyllä vähän damagea kun katsoin Mysterious Skinin (Joseph Gordon-Levitt on niin kuuma) mutta nyt olen jälleen matkalla uuteen nousuun vapautuneessa haaveilemattomassa tilassani.

  VastaaPoista
 8. Haha, mä taas en yhtään lämpene miesnutturoille, vähän turhan naismaista minun makuuni :D Pitkät hiukset saa olla, jos ko. henkilölle sopii (ja harvoille sopii), mutta nutturat... jossain kulkee raja :DD

  Ja kyllä, tupakka on niin turn-off täälläkin. Hyi.

  VastaaPoista
 9. Nanna, minä aina pelkään että se nuttura onkin vain tapa naamioida hevihirvitys yhteiskuntakelpoiseksi... Mun mielestä pitkä tukka auki on paljon naismaisempi :D Mutta kuuluisa makuasiahan tämä on.

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.