maanantai 30. toukokuuta 2011

uhrilampaat ja muita kertomuksia

Iltapäivää, ystävät. Ca va?
Pari viikkoa takaperin kipaisin Barcelonassa. Siellä oli vihreä lintu. Alla on linnusta kuva.Sen lisäksi siellä oli jäätelöä. Alla kuvassa näette mandariinisorbettia ja Oreo-jäätelöä kaksipiippuisessa Icebergissä.Ja nyt luvassa on kuvaa reissun kohokohdasta. Herkimmät sulkekoot silmänsä, tämä on kuvottavaa ja inhaa katseltavaa.

Oikeesti hei. Minä sitten varoitin. Tämän jälkeen itkette äitinne helmassa ja päässänne vilisee kuva sievästä Lambi-karitsasta joka juoksee kohti teurastajan lihaveistä, tuomiopäivänään. Silmissään onnellinen tuike, eihän tuo viaton luontokappale tiedä mitä odottaa. Karva on valkoista ja pehmeää, ja voi, katsokaa miten se tyytyväisenä mää'ähtää ja puskee sedän jalkaa pienellä päällään, reppana..

Nyt Lambi on kuollut.

No niin, pyyhkikäähän kyyneleet.
Oli siellä vielä yksi kivakin asia. 
Tunnistamattoman, valtavan avaruusolennon penis.Ei mulla muuta.

7 kommenttia:

 1. Jotenkin tuntuu tutulta toi penis. Tai siis näyttää.

  VastaaPoista
 2. HYI KAMALA nuo lampaat! :( Juuri tuollaisten takia en hirveästi tykkää kierrellä ruokatoreilla ulkomailla, en kestä nähä mitään tollasta :<

  VastaaPoista
 3. Joo tuo oli melko ekstriimiä, kun ei ole Suomessa ollenkaan tottunut tollasia näkemään. Voit vaan kuvitella millaista oli Venäjällä kauppahallissa..

  VastaaPoista
 4. Moi kiva juttu hei. En syö enää koskaan lihaa.

  VastaaPoista
 5. Hobbiti: sehän on mainiota, joku syö munkin juhlissa (pun intended) niitä katsvitsi-ruokia vaikka Alma ei tulisikaan. :)

  VastaaPoista
 6. Minä mielelläni syön, liha ei ole kivaa. :-------)

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.