perjantai 9. syyskuuta 2011

i am a level 21 sailor draco

Hola hola!

Olen ottanut epämääräisiä valokuvia, jotka kuvastavat uutta elämääni kuuluisassa Jyväskylässä.
Kuvat ovat kuitenkin kamerassa, joka on Jyväskylässä, jossa minulla ei ole toistaiseksi omaa nettiä, ja minä olen nyt viikonloppua viettämässä kotikotona, jossa on netti, mutta ei kameraa, joka on Jyväskylässä.

Oho.

Maanantaista alkaen opiskelen portugalin alkeita.
On minulla muitakin kursseja; pääainettani yhteisöviestintää nyt tietenkin, ja sitten ranskaa - viikonloppu aikaa kerrata lukion oppimäärä!! - ja kenties syksyn aikana jopa bisnesjuttuja.

Opiskelijaelämäni ei ole erityisen villiä. Eräissäkin bileissä tajusin, että illan kohokohta oli, kun soitettu biisi sai minut muistamaan seuraavan hulvattoman kuvan:


Ja jos baari-illassa parasta on muisto nettimemestä, se on ehkä vahvahqo vinkki siihen suuntaan, että baari-illat eivät ole sitä mitä elämältä haluan.

Toisenlaisia harrastuksia puolestaan löytyy. Ensi viikonlopuksi pitäisi kaivaa joltakin kirppikseltä keskiaikaisen orjan vaatetus. Mitähän hittoa niilläkin on ollut päällään (paitsi sotilaita).


Ylläoleva kuvahan ei todellakaan kerro mitään olennaista liveroolipeleistä.

Lopuksi piristän teitä linkittämällä pari sarjakuvaa, jotka olen säilyttänyt kotikoneella kirjanmerkeissä ja jotka haluan kyetä helposti löytämään myös tulevaisuudessa, kun kotikodin kone on maantieteellisesti kaukana. Jos hyvin käy, saatatte myös pitää niistä.

7 kommenttia:

 1. Miia oot niin hauska! ♥ Hajottaa toi liveroolipelikuva pahasti.

  VastaaPoista
 2. Ihanko totta?
  Mua se on hajottanut jo yli puoli vuotta, niin olihan se nyt sitten jaettava :3

  VastaaPoista
 3. midge elämäni valo!
  piristän elämääsi kertomalla et tunnistan jo rahkasammaleen, kynsisammaleen, karhunsammaleen, kerrossammaleen ja seinäsammaleen ja nämä vain pari luetellakseni.
  en osaa ladata skypea. olethan kotona 7 8 9.10 vkoloppuna? voidaan mennä yhdessä metsään tekemään mun etätehtävä eli havainnoimaan kyseisen metsätyypin kasvualustoja sun muita. saat puhua vain portugalia jos haluat. sounds like a deal eh?

  VastaaPoista
 4. jatkan vielä, että mua on jo jonkin aikaa ihmetyttänyt toi sun käyttämä hymiö :3. mitä se kuvastaa?
  "hei otin tälläisen käärmeenkieli-lävistyksen eilen ja se on vielä vähän turvonnut" ?
  vaik eihän se lävistys oo mut tiiätkö ku leikataan kieli sillai poikki. ja sit näyttää käärmeeltä.
  näissä hämmentävissä tunnelmissa, s

  VastaaPoista
 5. kas sadge!
  sun koulu kuulostaa kyllä käsittämättömän tylsältä mutta kiva että viihdyt.
  en muista minä viikonloppuina oon kotona mutta saatan olla tuolloin kyllä hyvinkin koska en muista että mulla olis silloin mitään muuta.
  lävistyksestä eikusiis hymiöstä voit syyttää juliaa joka sitä alkoi käyttää. kokeile facebook-chatissa, se on melkein herttainen hymiö, mää näen sen sellaisena vähän hassuilmeisenä hihittelynä tai pidätettynä nauruna mutta en sit tiedä jos sen kuuluukin ilmentää virallisesti jotain muuta! mutta mulle se on positiivinen ilmaisu.

  VastaaPoista
 6. ok. eri kiva. mun facebookissa se näyttää edelleen hajakieliseltä :D meen nyt nukkuu koska huomen meil on maastopäivä eli 8 h vaeltelua ! ihana ku aina jos sun omat opinnot alkaa tympiin ni muistat vaan mua ni johan maistuu.

  VastaaPoista
 7. itse olet hajakieli.

  no todellakin kun portugali ei ihan meinaa vääntyä niin muistan että sulla on sammalia ja heti maistuu.

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.