maanantai 2. heinäkuuta 2012

En solig sommardag

Ja ensi syksynä neljä rakasta vanhaa ystävää aloittamassa minun yliopistossani. Kaksi heistä vieläpä samalla laitoksella kuin minä, toinen samassa pääaineessa.

Tämä tekee minut onnellisemmaksi kuin oma sisäänpääsy viime vuonna. Hei miettikää sitä sosiaalisen elämän määrän nousua!

Kävin ostamassa valkosipulipatongin leipomosta. Ja huomenna rullaluistelen sen ystävän kanssa, joka lähtee ensi viikolla inttiin. Siskokin soitti tänään ihan muuten vaan.

Ai vitsi että elämä on välillä kivaa. En jaksa olla edes vihainen siitä että mun firefox ei suostu raidaamaan facebookia vaan piti ladata chrome sitä varten.


Birgit Hetzber on ehkä mun idoli. Vaikka itse olenkin vain tällainen Eeva Hupli (klikkaa nimeä niin pääset juttuun jonka leikkasin lehdestä ja teippasin vaatekaapin sisäoveen realiteettimuistutukseksi).

6 kommenttia:

 1. löysin blogiinne Janne Jameson google-kuvahaun seurauksena, ja ei voi muutakuin ihmetellä törkeän hämmentävän huvittaa pohdintaanne. Aivan loistavaa! Tarttetko mieskonsultin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia tuhmuuksia sitä vain googletellaan! Ja varmaan kesken työpäivän vielä! Hehe.

   Suorastaan riemastun tällaisista ylisanoista: hauskojahan me olemme, mutta on kiva että muidenkin mielestä kuin vain omastamme ;D

   En hahmota mitä tällä konsultointikysymykselläsi haet, mutta muista toki että blogia saa lukea ja kommentoida niin paljon kuin sielu sietää! (Nimimerkillä 'tarkistan viisi kertaa päivässä onko kukaan kommentoinut vaikka kommentteja tulee ehkä yksi kahden viikon välein')

   Poista
 2. hähää miia mä luen tätä. <3. s

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana iloinen postaus (vaikkakin Eeva Hupli salakavalasti lopussa) !

  -JB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on iloisempaa!

   Eeva Hupli on arkinen osa elämääni.

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.