keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hei olen Britanniassa


Rahaa vastaan voisi uudessa opinahjossani saada kouraansa Starbucks-mukin Starbucks-sisältöineen. Tai vaikka kaljaa, jos se kiinnostaisi. Tervetuloa vain Student Unionille.

Syön D-vitamiinia, mutta koko ajan väsyttää silti.

Kuinka paljon Salt&Vinegar-perunalastuja voi vetää napaansa ennen kuin kyllästyy perunalastuihin konseptina?

(Kämppiksiini verrattuna syön silti terveellisesti. Ja joku niistä söi mun pakastepizzat. Viestilappuni aiheesta ei ole edes pahasti passiivis-aggressiivinen. Olen aikuinen ja kypsä ja hyvin zen.)

6 kommenttia:

 1. hei jos vielä väsyttää ni hanki monivitamiini! monesti dn lisäks myös b aiheuttaa hyvin samankaltaisia oireita! ja jos oot yhtää samanalainen ku mä ja katja, ni myös rautatabletit autttaa. esim. kuurina. mut monivitamiini on EHDOTON! <3sinne!-satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun D-kuurikin on kyllä niin epäsäännöllinen (ehkä joka toinen päivä oon ottanu viikon ajan) että ehkä pitäis se säännöllistää ensin. Ja elätän toivoa että myös kevään valon lisääntyminen auttaa... Ei hotsittaisi lähteä apteekkeja koluamaan. Jos tässä pärjäilen ni kattoo sit syksyllä tarkemmin :)

   Poista
 2. Ei mut ihan tosi, mun elämä kirjaimellisesti ja aivan joka tavalla valaistui niiden jälkeen! Ihmeellistä, kun herätessä ei nukuta. Montakohan vuotta mulla noiden aineiden puutetta onkaan ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ainakaan verta luovuttaessa ne ei oo sanonu mitään mun rauta-arvoista kun ne on ottanu hemoglobiinin... Ehkä se monivitamiini olis ihan kätevä, ku jaksais ettiä. On vaan niin kalliita ja sit pelkään että otan väärää.

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.