sunnuntai 23. lokakuuta 2011

"Your heart is both drunk and a kid."


Menin Tukholmaan. Metrolla ajaminen muistutti Pariisista ja hetken olin taas kotona. Ostin melkein sata postikorttia. Pian ensimmäinen niistä lähtee kohti Prahaa.

Sain antibiootteja nielutulehdukseen lääkäriltä, jolla oli miellyttävät kädet. Nyt pystyn taas nielaisemaan ruokaa ja juomaa alkamatta suunnitella omien hautajaisteni soundtrackia siltä varalta, että kurkkukipuun voisi kuolla. (TÄMÄ biisi! Makaaberina inside-huumorina.)

Pitäisi lukea tenttikirjoja, mutta en usko että tulen yhtäkään tenttiä läpäisemään kuitenkaan. Ihmetyttää hieman, miten kaikki muut sen tekevät.


Sisko osti minulle kolme mainiota Reese's butter cups -palasta kauniissa oranssissa pakkauksessa. Kehoitan teitäkin ostamaan. (Minulle.)

Haluaisin kirjoittaa positiivisen ja elämäniloisen postauksen, mutta en nyt keksi mitään sanottavaa sellaiseen. Voitte lukea niitä onnistuneiden ihmisten blogeista. Minulla on verkkarit ja finni keskellä nenää. Taitaa olla sopiva ilta lukea uudestaan Veronika päättää kuolla. Ja sen jälkeen muistaa, että opiskelen portugalia, koska haluan lukea sen alkuperäiskielellä. Ja sitten opiskella portugalia ja osata sitä ensi viikolla kokeessa, joka oli viime viikolla mutta johon jätin menemättä koska minuun sattui ja menin lääkärille jolla oli miellyttävät kädet.

On minulla kuitenkin uusi musta pitsimekko ja mustikkamehua. Tuolla jossain. Ehkä toisissa olosuhteissa voisin olla ihana. Nyt olen vähän surullinen.

Entä miksi minulla ei ole tässä kaupungissa yhtäkään ystävää?


!!Post Scriptum!! Kuka tietää, mistä otsikon lainaus on peräisin? Itse tietenkin tiedän.

7 kommenttia:

 1. Voi Miia! Sinähän olet ihana. Minäkin olen vähän tai paljon surullinen.

  VastaaPoista
 2. Voi Hobbiti! Olisinpa. Tule tänne niin ollaan yhdessä surullisia.

  VastaaPoista
 3. HOW I MET YOUR MOTHER!1

  terveisin lapanen

  VastaaPoista
 4. Pisteet lapaselle.

  (Toista kierrosta on nyt kaksi jaksoa jäljellä. Uusia jaksoja en ole vielä saanut käsiini. Oi voi.)

  VastaaPoista
 5. midge sä olet ihana t.s ps haluun nähdä sen mekon pps mun pitäis löytää minnan häihin harmaa mekko, IDEOITA?

  VastaaPoista
 6. sadge
  tulet näkemään sen mekon kyllä, voin laittaa sen vaikka jouluna!!!
  en kyllä keksi muuta kuin että olisit voinut tiedustella siltä ompelevalta jonka blogin näytin sulle ja joka asuu myös roviksessa.
  niin ja harmi sinun kannaltasi että olet kaanadassa juuri silloin kun meidän orkesterilla on joulukonsertti koska siitä tulee niin hyvä!

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.