torstai 12. huhtikuuta 2012

Aber

"Aberystwyth on kylpylä- ja yliopistokaupunki Cardiganinlahden rannalla. Kaupungin asukasluku on noin 11000 asukasta. Walesin kansalliskirjasto ja Ceredigion Museum sijaitsevat Aberystwythissä."

Yllä Wikipedian artikkeli Aberystwythistä. Kokonaisuudessaan.

Mutta arvatkaas mitä, hanipööt. Aberystwythissä tulee sijaitsemaan keväällä 2013 jotakin muutakin merkittävää. Nimittäin

MINÄ.

Viiden kuukauden vaihto-opiskelujaksoni on juuri varmistunut. Briteissä en ole koskaan käynyt, mutta Wales kuulostaa paikalta, joka kuvastaa sielunmaisemaani täydellisesti. Sadetta, kuraa ja lampaita käyskentelemässä kukkuloilla. Mun nykyisessä kämpässä on sitä paitsi jo valmiiksi erilliset vesihanat, joten olen sellaiseenkin muinaisuuteen tottunut.

Aberystwythin yliopistossa kotini tulee olemaan Department of Theatre, Film & Television Studies. Tarjolla näyttää olevan hurjan kiinnostavia kursseja ja minua innostuttaa aivan vietävästi.

Googletan kuvia ja ne antavat ilmi että tulevassa kodossani ainakin rantaa riittää. Ja veden toisella puolella Irlanti. Luulenpa, että tässä saaristossa viikonloppumatkoja tulee riittämään. Pääsen näkemään Lontoonkin. Hii.

Hui ampi, minä taidan olla oikeasti lähdössä. Että tämä on nyt sitten se yliopiston vaihtojakso, josta ihan hiukkasen aikaa on tullut haaveiltua. Ja kohde on näköjään Wales, kaikkien näiden vuosien epävarmuuden ja mielenmuutosten ja sen sellaisen jälkeen.

Mikä jottei.

Bring it on.

8 kommenttia:

 1. Hienoa! Hienoa! Erityisesti pidän tuosta kohdasta missä mainitset nimeltä Irlannin. Hyvä :)

  Mää voin tulla kylään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa!

   Erityisesti pidän tuosta kohdasta missä mainitset että voit tulla kylään.

   Poista
 2. Onnea onnea! Sanoinhan että kaikki järjestyy! :)

  Olen iloinen puolestasi.

  Mutta ikävä kyllä sitten tulee, viisi kuukautta on pitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se lipsahtaa, sulla on siinä vaiheessa niin kiireistä ja onnellista helsinkiläiselämää ettet ehdi edes huomata että olen poissa!

   Poista
 3. Käythän Irlannissakin.
  Bongailemassa punapäitä ja pisamanaamoja.
  Kerrot niistä sitten tänne.

  Kerro muutenkin kaikesta sitten, joohan. Kuulostaa idylliseltä, erityisesti kaikessa muinaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti käyn Irlannissa! Ehdottomasti! Ja lupaan raportoida vaihdostani kyllä! Saattaa olla, että yliopisto ehdottaa erillisen vaihtoblogin perustamista, mutta pyh eihän sellaiseen omalla nimellään _kaikkia_ hupsuuksia voi kirjoittaa siinä missä tänne voi... :D

   Poista
 4. mäki tuun miia kylään!! saan veronpalautuksia just sen verran et jos ei muuta ni ainaki niillä pääsen sinne ja takas. hihii. sanoin myös pekalle. se ei tykkää lampaista mut ei kerrota sille et se on se syy number 2 sun jälkeen tulla sinne! siellä saat sit iloisesti viettää meidän kanssa aikaa. hihii.
  en jaksa kommentoida tohon edeltävään tekstiinki, mut kiitti avusta. matikka meni HYVIN. oon nii ilonen. sun ansiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa vaan! Katja saattaa haluta tulla yhtä aikaa sun kanssa! Hiii!

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.