torstai 19. huhtikuuta 2012

Elämää ruusunterällä

Halusin vain jakaa sen faktan, että fok_it kertoo minusta niin pelottavan usein, että jonakin päivänä jos astun ovesta ulos ja huomaan että Joonas Rinta-kanto hengailee muistilehtiön kanssa tuossa pihalla niin en todellakaan edes hämmästy.

Sit tietty halusin myös sanoa sen, että Scott Pilgrim vs. The World on aivan kurko leffa. Annan viisi tähteä. Sitä paitsi siinä on se bad-ass muikkeli joka näytteli Midnight in Parisissa aivan hurmaavasti Zelda Fitzgeraldia. Ja sitten siinä on Michael Cera. Ja aivan loistavana hahmona Scottin homo kämppis. Ja se on kuuma se silmälasipäinen poika joka on Scottin siskon poikaystävä kunnes Scottin kämppis astuu kuvioihin. Niin, siis, katsokaa tämä leffa, ellette ole vielä katsoneet. Varmaankin olette. Minä olin vähän hidas hankkimaan sen käsiini.

Mutta söin kattilallisen popcornia kun katsoin tuota elokuvaa ja nyt janottaa ja päähän sattuu. Tulipahan treenattua. Huomenna lähtee Potter-maraton ja vakaa aikomus on syödä oman painonsa verran mättöä.

Heräsin tänään 7:40 noin 40 minuutin mittaiseen puheluun joka kokonaisuudessaan käsitteli geometriaa, etenkin trigonometriaa, sillä insinööriksi opiskeleva siskoni oli jumissa metsäaiheisten tehtäviensä kanssa. Ei se mitään. Menin vielä nukkumaan ja yhdentoista aikaan sitten uusi yritys ylös, kun äänikään ei ollut yhtä karhumaisen möreä. Näin unta että olin ensimmäisessä scrimmagessani. Blokkaajana. Ja jamien välisellä tauolla kadotin luistimeni ja kun löysin ne niin pyörätkin olivat missä sattuu ja niin edelleen. Voi minua ja minun uniani. Viime viikolla uneksin rautatieasemalle eksymisestä.

2 kommenttia:

  1. Scott Pilgrim on kyllä mainio! :DD "I gotta pee on her" xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin tähän heittää vastaukseks jonkun näppärän quoten ko. leffasta mut en tähän hätään muista yhtäkään :D

      Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.