keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

god saves the queen

Hellurei sun heiluvilles !
Pakko jälleen aloittaa yleisellä Päivittelyllä, onpahan taas ollut monenlaista.


Ylioppilaskirjoitukset, tai no, anteeksi, ylioppilaskirjoitus oli ja meni ja sE tulEE takaisin mElko miEllyttävänä arvosanana, veikkaan ma.
Älä alistu! aiheutti polemiikkia ja keskustelu käy kiivaana taas kerran. Fuck this shit, tää on ihan tyytyväinen tällä hetkellä niin pitkään kun vain se yksi rakkain vaimo ei mene minnekään. 
Kotona tilanne on ollut jännittävä aina hetkittäin. Liittyy ylläolevaan.
Ja sitten kaikkea muuta mukavata (ja vähemmän mukavata).


Mutta!
Lapsena minua pilkattiin vaatteistani. Minun mielestäni siskoilta perityt turkoosit villapaidat oli oikeasti ihan jees! Valitettavasti kuitenkin se tummansininen collegepaita mustaherukan kuvilla (hei oikeesti, äiti) laski itsetuntoani vuosiksi. Siinä oli paha karma siinä paidassa.

Murrosikäni alkuvaiheilla minua pilkattiin kiinnostuksestani politiikkaan. Nyt se on ainoastaan cool. Hmph, niinpä tietysti. Nimim. Keskustan strategiset valinnat 1964 - 2001 -kirjan syntymäpäivälahjaksi viime vuonna saanut.Yksi kuitenkin on ikuista.
Rakkauteni monarkiaan, kuninkaallisiin niin meillä (eli naapurissa) kuin muuallakin. Dianan kuolema oli henkilökohtainen menetys, Skotlannissa raahasin vikisevää ystävääni sateessa kilometrejä vain nähdäkseni kuningattaren kesäasunnon ja hienoimpia hetkiä elämässäni oli se, kun saimme viime kesänä kiitoskortin Vickanilta ja Danielilta.

Ja tämä on ilmeisesti hiukan noloa.
Asia lienee jees, jos olet 65 ja elämäsi sisältö on Emmerdale ja Seura, mutta minä olen 17 ja aion ottaa perjantain 29.4. vapaaksi sillä se päivä on pyhä. 


Kate <3 William !!!


6 kommenttia:

 1. It should have been you?
  Kai sää kuitenkin tiedostat, että pariskunnan siniverinen on se miespuolinen ;)

  Niin ja jos sulla vielä jossain on toi kuumalta ja kevyen grunge-henkiseltä vaikuttava college niin voitko antaa sen mulle.

  VastaaPoista
 2. Hmmh totta.
  Mutta on siellä hovissa varmaan vapaita naisiakin!

  Ei taida olla enää :( ja se on ehkä kokoa 120 cm

  VastaaPoista
 3. Joo. Harry.

  Väitätkö että en ole riittävän luiseva mahtumaan?
  :((((( tämä on maailman epäonnistunein pro ana -blogi sitten kai

  VastaaPoista
 4. Päiviiii ♥ en kestä.

  Ja ihan totta, en vaan voi tajuta mikä niissä kuninkaallisissa viehättää.

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpöä, varsinkin tuo politiikkaintoilu ♥ Yksi kaverini muuten fanittaa myös kuninkaallisia ja on aivan innoissaan Katen ja Williamin häistä :D

  VastaaPoista
 6. Yläfemma tämän kaverin kanssa!

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.