torstai 17. maaliskuuta 2011

vie mut pois, vie kauaksi

Hallelujaaaaa
Jehovat nykyään tuo Vartiotornit postilaatikkoon, mä huomaan.

Käytiin katsomassa Mustaa Joutsenta ihanaisen Riinan kanssa. Ei hyvää päivää sitä psykoositykitystä! Saatoin jopa huutaa ääneen jossain kohtaa ihan vaan koska pelotti.


Kattokaa ny. Pelkäisit iteki.

Onneks oli kuitenkin noita eväitä.
Trailerin aikana ehdittiin nauttia kreeeeemidonitsimme ja tuplasuklaamuffinssimme, jonka jälkeen tyhjensimme säkkejä ilolla.Aasiaan! (ei kuitenkaan Japaniin)
Olen tässä ajatellut ihan tosissani että how about slowin' it.
Katsokaas kun tästähän ei nyt oikein hyvää taas tule seuraamaan. Olen kipeänä koko ajan, käyn ylikierroksilla koko ajan enkä oikein kykene ideaalinukkumiseen. Rohkenen lotota, että kyse on yksinkertaisesti kahminnasta. Kahmin (ihana sana!) liikaa kaikennäköistä joka toki luo paineita ja stressiä joka toki oireiluttaa monin tavoin. 

Nyt pitää hidastaa.

Tää tahtoo maalle, hevosen pihaan, luomuruokaa, rajallisesti töitä ja vastuuta, rauhaa ja rakkautta ja aikaa olla spontaani.
Auttakkee. Kui mää ny sen toteuta?

4 kommenttia:

 1. kokemuksesta voin sanoo että ainakaan hevosen omistamalla, et itsellesi vähempää hommaa saa, vaan sillon niitä vasta tuleekin! :--D

  VastaaPoista
 2. Yleensä kahden monimutkaisen kirjaimen yhdistäminen helpottaa elämää. Sanottuna joko itselle tai muille. E ja I, joskus myös vaihtoehtoisesti E ja N. :) Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Hauwerinen kanssa. Jos aloitat vaikka siitä, ettet suostu ihan jokaiseen hommaan, jota Kake tai Pääministeri sulle ehdottaa.

  VastaaPoista
 4. Minä asun maalla, meillä on monta keppihevosta ja olen ensi torstaista eteenpäin tyhjän päällä oleva yhteiskunnan hylkiö. Voit tulla tänne rauhoittumisleirille.

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.