maanantai 7. maaliskuuta 2011

se on terve kun se leikkii

Halitulihaijaa, mates.
Kaikissa meissä asuu pieni lapsi.Kaikissa asuu myös pieni diktaattori, ahtaaja, facebook-kiusaaja ja Perussuomalainen. 


(ylläolevat sain tietooni googlettamalla 'kaikissa meissä asuu pieni' koska tajusin, etten oikeastaan ole aiemmin kuullut muista kuin tuosta lapsesta ja todella tarvitsin tähän nyt muitakin.)
(ps. suokaa anteeksi tyhmyyteni, mutta mikä on ahtaaja?)

Leikkiminen on totaalisen aliarvostettua.
Minulla on kolme viihdyttävää, yksinleikittävää ajantappoleikkiä.

1) Hapsiainen kohtaa Lapashirviön
2) Ilon kautta
3) Yllätyksiä, joita kukaan ei huomaa kuitenkaan


Ensimmäistä ei varmasti tarvitse selittää. Se, ken ei tiedä mikä on Hapsiainen, on sivistymätön.Toisessa käyttäydytään harvinaisen iloisesti kanssaihmisiä kohtaan ja tutkaillaan reaktioita. Kevyin aste on hymyily, ylemmällä tasolla raidatessa voi jopa elehtiä (justniinkusillee kui demis opetetaan)
Viimeisin reaktio sunnuntain bussimatkalla oli oikeastaan koominen. Yritin jakaa riemua ja väläytin hurmaavimman pepsodent-hymyni miehelle, jonka annoin poistua ennen minua linja-autosta. Reaktio?

:| ----> :(


ah kiitos. Mää vaan yritin.

Kolmannessa leikissä runsaasta hiustenharvenemisestani on jotakin hyötyä. Koska joka tapauksessa löydän niitä kaikista vaatteistani uskomattomia määriä, kirjoitan niillä viestejä viereiseen penkkiin tai edessä olevaan selkänojaan.
Viimeksi ehdin muotoilla hiuksista viisijalkaisen hevosen. Se oli yllättävän hidasta.

Ei mulla muuta. Pitäisi taas aktiivikäyttää wilmaa, sähköpostia, aivoja ja kynää. En taho. Tahdon tyttöystävän leipomaan minulle pullaa ja oloneuvostella possupuvussa (vaaleanpunainen fleecepuku, check).


pps. Mikä vaivaa aikuista naisihmistä joka soittaa radioon ja toivoo Justin Bieberiä koska 'se merkitsee mun elämässä niin paljon' ?

8 kommenttia:

 1. Ahtaajat täyttää laivoja. Ymmärtääkseni. Mutta... kaivanko itselleni jonkun luolan jonne muutan, jos en tiedä mikä on hapsiainen..?

  VastaaPoista
 2. Saat vähän anteeksi koska tiesit mikä on ahtaaja, joten älä kaiva :----)

  VastaaPoista
 3. Ahtaaja on eräänlainen satamatyöntekijä, en tiedä mikä on hapsiainen ja radioon soittaja mitä todennäköisimmin oli tyttöystäväsi.

  VastaaPoista
 4. Jos se oli tyttöystäväni, mun pitää ehkä vielä harkita toimiiko parisuhde koska se muija oli ihan tosissaan :---(
  Ei se ehkä ollut Jenna. Luojalle kiitos siitä.

  VastaaPoista
 5. Kakkoskohtaan viitaten; ihmiset on välillä niin ankeita :( Tylsää yrittää olla kohtelias, jos hapannaamat on ja pysyy hapannaamoina.

  VastaaPoista
 6. Juurikin näin! Se on kummallista - olen esim miettinyt kelaavatko nämä sadfacet aina, että hymyilevä ihminen tekee sen vain veemäisyyttään? Tai halusta pilkata jotenkin?

  VastaaPoista
 7. Voi olla. Jotkut niistä myös ihan varmasti halveksuu hymyilevää ihmistä ja ajattelee sen olevan yksinkertanen ja yrittää hienovaraisesti viestittää sitä kattomalla yrmeästi takaisin.

  VastaaPoista
 8. On se surullista, että iloisuudesta ja hymyilystä tuomitaan täällä onnen ihmemaassa yksinkertaiseksi. :---(

  VastaaPoista

Kaikenlainen faniposti tänne.