tiistai 13. marraskuuta 2012

Ruoasta ja aterimista

Viime yönä kävin kahvilassa. Söin suklaakakkua ja join chai lattea. Oli todella hyvää. Sitten heräsin, enkä ollut penniäkään köyhempi.

Posti toi eilen paketin parhausystävältä. Marraskuulahjan. Nyt minulla ON Vilijonkka- ja Hemuli-lusikat. Siis ne, joita toivoin joululahjaksi tässä pari viikkoa sitten tässä blogissa!! Ja tänään posti toi ilahdutuskortin yhdeltä mainiolta helsinkiläiseltä.


Vierailinpa muuten ns. Mestaajan Serkussa myöskin ja ostin niin monta juttua vihannesosastolta, että kassahihnan apaattista liu'untaa katsellessa tuli melkein epätodellinen olo: ovatko nämä jonkun muun ostokset? Ei esimerkiksi ollenkaan perunalastuja, vaan perunoita. No joo, on se sitten kostautunut sillä, että olen tänään syönyt pelkkää suklaata, kun en ole osannut päättää, mitä ruokaa laittaisin.

Ei, tämä ei ole ruokablogi, vaan edelleen ajatusblogi, minä vain ajattelen ruokaa aika paljon. Ja sitä paitsi saatte kiittää onneanne, ettei vieläkään olla menty tyyliblogin suuntaan. Ei sillä, ettäkö mintunvihreässä kokohaalarissani olisi mitään vikaa. Se on upea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen faniposti tänne.