perjantai 3. elokuuta 2012

Pizza-aiheinen tiedotus

Olin matkalla kotiin. Aivan naapurissa, aukiolla, mainostaja tarjoili ilmaista Dr. Oetkerin pizzaa. Totta kai tämä inha rallihuuma on esimerkillinen aika tehdä tämänkaltaista PR-työtä, ja muistipa poika (Bieber-tukkainen, ulkonäön perusteella palkattu mitä todennäköisimmin) mainitakin että jos pizza maistuu niin kannattaa tykätä facebookissa. Mutta voi jehna miten iloiseksi tulin. (No hei, ilmaista ruokaa, ainahan se minua ilahduttaa.)

Voin kertoa että pizza maistui! Tyyppi työnsi minulle peräti kaksi slaissia, kun kuulemma jäähtyivät niin nopeasti. Se oli kasvispizzaa ja siinä oli joku sama maku kuin sellaisissa kasvispiiraissa, joita minulla oli tapana syödä Ranskassa Brioche Doréessa. Ehkä joku juusto. Mutta facebookista en onnistunut löytämään järkevällä tavalla asiaan liittyvää sivustoa josta tykätä, joten päätin nyt mainostaa tällä tavalla blogissa. Koska se pizza oli siis tosi hyvää ainakin omiin makuhermoihini. Ensi kerralla taidan pakastealtaasta napata kasvispizzan, tähän asti on menty bolognesella ja salamilla, mutta vaihtelu aina virkistää. (Huom. en syö pakastepizzaa kovin usein, koska se on kallista.)

Olenkohan kovin korruptoitunut nyt kun tää on melkein maksettu mainos. Vastaus: en, koska oli vapaus olla mainostamatta jos en olisi tykännyt pizzasta (tarjoajakin sanoi näin!) ja sitä paitsi tämä blogi tavoittaa vain 30 lukijaa, joista todennäköisesti ei kovin suuria tuloja Dr. Oetkerille synny.PS. Varasin matkan Ruotsiin ja minut luvattiin viedä siellä syömään kiinalaiseen buffet-paikkaan. Om nom nom nom nom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen faniposti tänne.