keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Dafuq


Vois kattoa taas Painajaisen ennen joulua. Ennen joulua. Hehe.

Kuva kuvastaa viimeaikaisia tunnelmiani.

Olen tehnyt hienoimpia joulukortteja ikinä, oikeasti, ette uskoisi. Tai no osa ehkä uskoo, koska olen melko varma että jotkut tämän blogin lukijat ovat minulle siinä määrin ystäviä että saavat minulta jonkinlaisen kortin. Esimerkiksi Minna sai jo ja sekös oli menestys. Vaikka mauttomuuden rajalla leikittelyni oli sen verran riskialtista että annoin luvan katsoa korttia vasta kun olin tullut kyyditetyksi turvallisesti kotiin viiman halki Rauha-autolla.

En voi tiskata kun sormessa oleva laastari kastuisi ja se on hieno Barbapapa-laastari ja haluan suojella sitä. "Taidat olla vähän onnettomuusaltis", sanoi yksi kaveri ja siinä vaiheessa tajusin, että kaikilla muilla ei taida olla koko ajan mustelmia ympäri käsiä ja jalkoja tai paperihaavoja siellä sun täällä.

Kokeilin viime yönä, voiko kansion kuminauhalla soittaa Misty Mountainsia. Yllättävän hyvin sujui. Suhteessa siihen, etten oikein muistanut säveltä.

Radiossa soi it's a quarter after one ja minä sanon: amatöörit.

Huomenna kotiin sitten. Lomaksi.

Suattaapi olla että opettelen puhhuun savvoo.

3 kommenttia:

 1. Musta on hassua, että TNBC:tä pidetään joululeffana, sillä mulle se on aina ollut ehdottomasti Halloweenelokuva : D En minä osaa sitä jouluna katsoa. Näin aiheeseen melkein liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä sinänsä, mutta itse en ainakaan vietä Halloweeniä missään muodossa ja kyllähän TNBC:ssa ON joulu ;)

   Poista
  2. Totta, eniten mua juuri häiritsee se, etten itse osaa jotenkin yhdistää sitä jouluun, vaikka isossa osassa se koko ajan onkin : D

   Poista

Kaikenlainen faniposti tänne.