lauantai 8. joulukuuta 2012

joululomastelua

Olen aina ollut vahvasti sitä mieltä, että en koskaan voisi asettua pääkaupunkiseudulle. Hetken jo olin pyörtämässä päätöstäni, mutta valitettavasti Seurasaaressa ei ole vuokra-asuntoja (tuskin omistusasuntojakaan..) eikä Helsingin kaupunki sitä paitsi katsoisi hyvällä sinne asettumistani.

Mutta pidin Kruununhaasta, Stockmannin jouluosastosta, suomenruotsalaisista, ratsupoliiseista, kaakaosta ja korvapuusteista puistonpenkillä, itsenäisyyspäivästä DTM:ssä, Tuomiokirkon kellojen psykedeelisestä kilkatuksesta, joulutorista ja Albert Nobbsista.


suloisinta.

Sekä ennen kaikkea kuolemattomista lausahduksista, kuten Hjallis Harkimon viisaudesta "Peräksiantamattomuus on sitä, ettei anna periksi."

En juuri pidä Valtion Rautateistä, kosteutta pitämättömistä Riekereistä enkä siitä, että niin hyvä ilta päättyy näihin aatoksiinMuutaman tunnin kotonaolon jälkeen lähden intopinkeänä Inariin. La Laponie, c'est magnifique!
Tavaraa on liikaa ja bussimatka on liian pitkä, mutta kohteessa on poroja ja eksotiikkaa ja savusauna ja ulkomaalaisia ja kaikkea ihastuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen faniposti tänne.